Obiectivul Rematului rămâne câştigarea eventului

Întrunit luni seara, Consiliul Director al clubului Remat Zalău nu a modificat obiectivul stabilit la începutul campionatului, în ciuda parcursului dezastruos avut de tripla campioană în prima parte a sezonului. „Mai mult am discutat despre situaţia financiară a clubului. Am discutat şi despre obiectivul echipei, care nu va fi modificat, chiar dacă ne aflăm în acest moment pe o poziţie destul de delicată. Acesta rămâne câştigarea Cupei României şi a titlului de campioană”, ne-a declarat preşedintele clubului, Stelian Potroviţă.
În ceea ce priveşte eventualele sanţiunile împotriva jucătorilor sau antrenorilor, acestea vor fi făcute publice abia după terminarea campionatului. „Vom avea o nouă şedinţă a Consiliului Director în data de 18 decembrie, când vom stabili cu exactitate eventualele sancţiuni sau măsuri care se vor lua asupra jucătorilor sau antrenorilor”, a mai precizat Potroviţă.
Până la finalul turului, Remat Zalău mai are de susţinut un meci în deplasare, la Unirea Dej, programat sâmbătă şi unul pe teren propriu, în ultima etapă, cu Steaua Bucureşti.
Campioana României mai are de susţinut un meci şi în Liga Campionilor, în deplasare, în faţa italienilor de la Bre Banca Lannutti Cuneo, programat în 12 decembrie.

Leave a Comment